Spaghettidag 2022

Beste leden & ouders,

Zaterdag 19 november is het weer tijd voor onze jaarlijkse spaghettidag! Dit jaar mogen we jullie terug met open armen ontvangen op het Heidestrand te Zonhoven om onze zeer lekkere spaghetti te komen eten. Jullie kunnen spaghetti komen eten tussen 17u-21u. Ook dit jaar hebben jullie de keuze om jullie porties eventueel af te halen & thuis te genieten van de spaghetti. De afhaal zal ook plaatsvinden op het Heidestrand en is mogelijk tussen 17u-18u (dit om de chaos in de zaal te vermijden tijdens de drukste momenten).
De inschrijvingen gebeuren via onderstaande link, hier kunnen jullie het formulier invullen voor zowel ter plaatse eten als afhaal.
De betaling gebeurt via overschrijving. Een vegetarische of gewone spaghetti kost €13. Gelieve het geld te storten op het rekeningnummer BE41 0016 2806 8410 (Activa Trappers) met in de mededeling de vermelding van je naam en het aantal gewone of veggie porties.


De spaghetti ter plaatse is à volonté dus je mag altijd bij bestellen!

De deadline om je in te schrijven is 10 november 2022. De link om je in te schrijven: https://forms.gle/QeZZ7qZ1uNmnBCnW7 
Je bent pas definitief ingeschreven als je zowel een bevestigingsmail van het formulier hebt gekregen, als je de betaling in orde hebt gebracht!


Wij kijken er alvast heel hard naar uit om iedereen terug te mogen ontvangen op het Heidestrand!

Stevige linker
De voltallige leidingsploeg van Scouts Trappers Bolderberg