Trappers Bolderberg

"Where girls grow strong and boys become men."

Beste ouders, oudleiding en sympathisanten

Een getalenteerd team vrijwilligers zet elk jaar zijn schouders onder een groep jonge trappers. Dat doen ze graag, goed en belangeloos. Voor en met uw kids.

Koken kost geld, ook op een kampvuur. We gaan er niet om liegen: het is elk jaar weer knokken om rond te komen. Onze oproep naar jullie is even prettig als eenvoudig: open met ons het nieuwe scoutsjaar op feest!elijke wijze !
Wij zorgen voor een unieke belevenis met een een avond die blijft nazinderen.

Meebrengen : goed humeur en dancing shoes !

Meegenomen : minder wafels en rollen toiletpapier aan uw voordeur, meer fun en verbondenheid en een soliede ‘liquide’ start van een nieuw scoutsjaar. Met zijn allen aan de aftrap, samen beleven en feesten ten voordele van een vol jaar ‘trappen’.

U hebt het goed geraden : we spelen op uw centiment 😉 Gisteren nog een plan van scouts en sympathisanten, vandaag onwisbaar in uw agenda : 23 september vanaf 20u30 u, feest !, stay tuned !

De Bolderbergse trappers ‘rekenen’ op u !

VVK is te verkrijgen in ons vast verkooppunt frituur Pierrot (Sint-Jobstraat, Bolderberg)

En ook tijdens de ophaal van verloren voorwerpen op 25/8 aan de Scoutslokalen tussen 20u00-22u00!

Linker De leiding van Scouts Bolderberg en het #feestcomité!

RSVP: https://www.facebook.com/events/472749433075108/